Skip navigatie

Moestuinondersteuning

Met inmiddels enige ervaring in teeltplanningen, opkweek van plantjes en begeleiding van moestuinen, bied ik mijn diensten vol vertrouwen aan. Ik kan meewerken, meedenken, of meekijken. Ik probeer zoveel mogelijk met de natuur mee te werken. Spitten en exerne meststoffen laat ik liefst na. Mulchen en eigen compost gebruiken komt daarvoor in de plaats.

In het Wilgenrijk bij de Schaapskooi werk ik mee aan de moestuin van Maatwerk Autisme. Samen met medewerkers van Maatwerk Moestuin heb ik de teeltplanning gemaakt en werk ik mee in de moestuin. We maken onze eigen compost en proberen zoveel mogelijk vanuit zaad zelf op te kweken. Afnemers van deze tuin zijn onder andere De Waker, Smaak en Meer en de Polderij.

Vergaderlocatie de Polderij heeft ook een moestuin 'aan huis'. Daar heb ik ondersteund in de aanleg. Normaal gesproken doen we daar het onderhoud met een ploegje vrijwilligers. (Nu even niet in verband met de Corona-maatregelen.)

Ik onderhoud daarnaast nog een eigen moestuintje aan de Vlaardingsedijk in Maassluis. We tuinieren daar met een leuke club mensen.

Maatwerk moestuin 1 Maatwerk moestuin 2 Maatwerk moestuin 3

Maatwerk moestuin 4 Maatwerk moestuin 5 Maatwerk moestuin 6 Maatwerk moestuin 7

Moestuin polderij 1 Moestuin polderij 2

Moestuin 3 Zaaien Moestuin 2 Moestuin 4 Verzorgen...

Moestuin 5 Moestuin 6 Oogst! Moestuin 1

Veel ervaring en doelgericht